Belangrijk!

In de week van 11 juni tot 15 juni 2018 is de school gesloten ivm. Suikerfeest.

20 Juni 2018 vieren wij op Al Wafa het Suikerfeest.

Alvast Eid Moubarak iedereen!


Ajax Life Skills Clinics groep 4-8

Dinsdag 19 juni en donderdag 21 juni komt Ajax Life Skills naar Al Wafa! Hoe cool is dat?

De dag zal een belevenis zijn die alleen Ajax kan bieden. De leerlingen volgen gedurende de dag de lessen:

1. Gezond en Fit - Doe samen met Justin Kluivert online street workout oefeningen!

2. Sparen Loont - Waar verdiende Matthijs de Ligt zijn geld mee?

3. Sim Online - Zou Klaas-Jan Huntelaar deze posts op zijn social media plaatsen?

4. Ajax Clinic - Train volgens de echte Ajax normen & waarden.

Vrijwilligers van maatschappelijk partner ABN AMRO geven deze lessen en gebruiken Ajax-spelers als voorbeeld. De dag wordt afgesloten met een Ajax Clinic, waar de normen en waarden van Ajax centraal staan.  

Privacy en toestemming

Tijdens de Ajax Life Skills & Clinics is er een kans dat er foto’s en filmopnames worden gemaakt. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan horen wij dat graag vóór 8:45 uur 19 juni. Op het moment dat u geen melding doet, dan gaat de school ervan uit dat u akkoord bent.


Vanaf 26 juni komt de Schooltandarts weer op school! 

 

 Al Wafa scoort een 8!

Basisscholen op het platteland behalen gemiddeld betere resultaten op de eindtoets dan die in de meest stedelijke gebieden. Dat is één van de conclusies uit het jaarlijkse scholenonderzoek van RTL Nieuws. 

Op de site van RTL Nieuws kunt u kijken welke gemiddelde score elke basisschool heeft gekregen.

AL Wafa heeft het de afgelopen jaren goed gedaan! We scoren een gemiddelde 8! Dat is dus boven het gemiddelde van andere scholen in Amsterdam en zelfs van heel Nederland.

Een mooie prestatie om trots op te zijn.

 

Uitslag Voorleeswedstrijd Al Wafa 2017-2018

Na een spannende strijd is Yasmin el Morabet uit groep 7b de winnares geworden van onze voorleeswedstrijd. De jury bestond uit twee leerkrachten en Yvonne van Beest van de bibliotheek. Wat deden de voorlezers hun best en wat kunnen ze mooi voorlezen. Yasmin, van harte gefeliciteerd en veel succes in de volgende ronde.

 

  Voorschool

Bij de Voorschool is het vanuit de brandveiligheid niet toegestaan om kinderwagens in de hal achter te laten. Dank u wel voor uw medewerking.


Verlengde Schooldag

De groepen 6 en 7 zijn gestart met extra les op de vrijdag. De ouders van de betreffende leerlingen hebben inmiddels informatie hierover gehad. De extra lessen duren tot de wintervakantie.


Schoolgids

De schoolgids is onlangs uitgedeeld.


Ouderbijdrage

Inmiddels is de brief over de ouderbijdrage uitgegaan.

Graag ontvangen wij van u de ouderbijdrage voor dit schooljaar op de onderstaande bankrekening. De ouderbijdrage is € 50,- voor één kind, € 90,- voor twee kinderen, € 135,- voor drie kinderen en € 160,- voor vier kinderen. Wij vragen u om de ouderbijdrage uiterlijk       30 november 2017 over te maken op het bankrekeningnummer: NL95 ABNA 0844691631 t.n.v. Al Wafa onder vermelding van ’ouderbijdrage familie (naam van de kinderen invullen)’.